Title of a News Article

Viranşehirli öğrencilere kitap yardımı

Viranşehirli öğrencilere kitap yardımı
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 8. sınıf öğrencileri için hazırlanan 5 bin adet konu anlatımlı soru bankası kitaplarının dağıtımı devam ediyor.
Şanlıurfa'da eğitime yönelik desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencileri için hazırladığı konu anlatımlı soru bankası kitaplarını dağıtmaya devam ediyor. 
Viranşehir Belediyesi Spor kompleksinde düzenlenen törenle öğrencilere kitap dağıtıldı. Viranşehir'de düzenlenen törene: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Suphi Çiçek, Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci, Gençlik Spor Şube Müdürü Aziz Çiftçi, Viranşehir Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir İlçe Koordinatörü Alaaddin Milli, 8. sınıf öğrencileri ile okul yöneticileri katıldı.
Şanlıurfa'da öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olmak amacıyla 8. sınıf öğrencilerine yönelik konu anlatımlı soru bankası kitapları dağıttıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm  Şube Müdürü Suphi Çiçek, Öğrencilerin gelişimi için Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli sosyal aktiviteler düzenlediklerini söyledi. 
Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere kitap, tişört, futbol ve basketbol topu dağıtıldı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142