Title of a News Article

Yıldız'dan kutlama mesajı...

Yıldız'dan kutlama mesajı...
banner206
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Yıldız mesajında şunları ifade etti "Bizler, kalemi kılıçtan üstün gören bir medeniyetin mensupları olarak, tarihinin her döneminde eğitime, öğrenmeye ve bilgiye büyük önem vermiş ve en büyük saygıyı öğretmene göstermişizdir. Milletimiz, öğretmenlerimizi her zaman aziz ve muteber saymıştır. Hatta verilen kıymet öyle bir noktaya gelmiştir ki alimin mürekkebi şehidin kanı kadar kutsal sayılmıştır.
Ülkemizin geleceği, öğretmenlerimizin bilgiyi aktarmak yanında bilgi üretme misyonunu  da layıkıyla yerine getirmelerine bağlıdır. Öğretmenler Gününü kutlamak, ülkemizde eğitim sisteminin içinde bulunduğu sorunları, öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını yeniden düşünmek ve bunların çözümü için daha yoğun çalışmak açısından bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.  

 Geleceği aydınlık ve daha müreffeh bir Türkiye ancak iyi bir eğitim-öğretim sistemi içerisinde kendisini daima yenileyen değerli öğretmenlerimizin, en son ve yeni bilgilerle donatacağı çocuklarımız ve gençlerimiz sayesinde şekillenecektir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anarken; bu kutsal mesleği seçen öğretmenlerimiz ile emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195