Title of a News Article

YÖK Karar aldı, Erdoğan Onay verecek...

YÖK Karar aldı, Erdoğan Onay verecek...
banner206

 Harran Üniversitesi bünyesinde Hukuk Faküktesi kurulması kararı YÖK Genel kurulunda alındı. Gözler Bakanlar kurulunda olacak.

Şanlıurfa kamuoyunda uzun süredir merakla beklenen karar nihayet YÖK tarafından alındı. Harran Üniversitesi bünyesinde Hukuk Faküktesi kurulması ve Diş Fakültesine öğrenci alınması kararı YÖK Genel kurulu tarafından onaylandı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek ile Harran üniversitesi Rektörü Prof.dr Ramazan Taşaltın, hafta içerisinde YÖK başkanı Prof. dr Yekta Saraç ile bir araya gelmiş ve iki Fakülte için toplantı yapmışlardı. 
YÖK Genel kurulu bugün toplandı ve Harran Üniversitesine Hukuk Faküktesi kurulması ve Diş Fakültesine öğrenci alınması kararı aldı. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, urfastar'a alınan kararı değerlendirdi. 
Hukuk Fakültesinin Şanlıurfada kurulması için uzum süredir bir uğraş vardı. YÖK Genel kurulu Hukuk Fakültesi kurulmasını onayladı, şimdi son nihayi kararı Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında ki bakanlar kurulundan da kararın çıkmasıdır. Bakanlar kurulumunda takipçisi olacağız, Hukuk Fakültesi için her şey hazır işlemler erken biterse bu yıl öğrenci alımını yapabiliriz,  diper taraftan Diş hastanesi fakültesi ise hazır , bu yıl öğrenci alımına başlanacaktır, Üniversitesitemize ve Urfamıza hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederim "dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142