Title of a News Article

Yusuf Bilge'nin eserleri büyüledi

Yusuf Bilge'nin eserleri büyüledi
banner206
Ülke genelinde açtığı okullarda yüksek nitelikli öğrenciler yetiştiren Türk Eğitim Derneği (TED)’nin 90 yıllık eğitim birikimini Şanlıurfa’ya taşıyan TED Koleji; bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine yenilerini ekliyor.

TED Şanlıurfa Koleji öğrencisi Yusuf Bilge Uyanık’ın hazırladığı resim sergisi törenle açıldı. Ortaokul öğrencisi Uyanık’ın hayal dünyasını yansıtan serginin açılışına ailesi, Kolej Müdürü Arif Kemal Şamat ve sınıf arkadaşları katıldı.

Beğeniyle gezilen sergide resim sanatındaki yeteneğiyle hayranlık uyandıran Yusuf Bilge Uyanık’ı tebrik eden TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, eğitimin her alanında öğrencilerinin donanımlı yetişmesi için her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Çocukların ilgi alanlarına göre yönlendirdiklerine dikkat çeken Şamat, “Öğrencilerimizin kabiliyetlerinin gelişmesi uygun ortamları sağlıyoruz. Eğitimin her dalında elde ettikleri derecelerle fark oluşturan TED’in resim sanatı alanında umut vadeden öğrencilerinden Yusuf Bilge’yi, ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. İlk kişisel resim sergisini okulumuzda açan Uyanık’ın gelecekte daha önemli başarılara imza atacaktır.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142