Title of a News Article

30 MİLYON LİRALIK “NEFES KREDİSİ”

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, TOBB tarafından düzenlenen "Nefes Kredisi" Kampanyası'na ŞUTSO'nun 3 Milyon lira yatırarak katılacağını belirterek, "Yatırdığımız bu paranın ardından üyelerimiz de 30 milyon lira uygun faizli kredi kullanabilecek" dedi.

30 MİLYON LİRALIK “NEFES KREDİSİ”
banner206

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Demirkol, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen "Nefes Kredisi Kampanyası" dâhilinde belirlenen bankalara Odamız 3 Milyon lira ile katılacak. Böylece üyelerimiz yatırdığımız 3 milyon liranın 10 katı olarak 30 milyon lira, uygun faizli kredi kullanabilecek" dedi.

Global ekonomik koşullar sebebiyle KOBİ’lerimizin en büyük sıkıntılarının başında finansmana ulaşmak olduğunu vurgulayan Demirkol, " Ülkemizin ve küresel koşullar nedeniyle üyelerimizin şu anda her zamankinden daha çok finansmana, uygun koşullarda krediye ihtiyacı var. Bu sebeplerden dolayı Odamız imkânlarını zorlayarak 3 Milyon lira ile bu kampanyaya katılıyoruz. Kampanyaya yatırdığımız 3 Milyon Lirayla üyelerimizin 30 milyon lira kredi kullanmasını sağlayacağız. Bu zor günlerde Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, her alanda olduğu gibi bu alanda da üyelerinin yanında yer almaya devam edecektir. Üyelerimize imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Uygulamanın yaklaşık 1 ay içinde başlayacağını ifade eden Demirkol, üyelerin kampanyadan yararlanmak için nasıl başvuru yapmaları gerektiği konusunu ise ayrıca bir basın açıklamasıyla duyuracaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195