Title of a News Article

Aksu; ‘Yatırımcıların işi kolaylaşacak’

Aksu; ‘Yatırımcıların işi kolaylaşacak’
banner206
 HOSK, OSB'nin cazibe merkezi olacak

Hazır Giyim Organize Sanayi Kümelenmesi Sosyal Tesisleri (HOSK), Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nin cazibe merkezi olacak.

Hazır giyim ve tekstil anlamında adından söz ettirecek olan HOSK’un temeli atıldı. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu proje bölgeye canlılık katacak. 2.bölgede kısa süre önce inşaat çalışmalarına başlanılan Hazır Giyim Organize Sanayi Kümelenmesi projesi Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın desteği ile hizmete sunulacak.

Tekstil ve Hazır giyim sektöründe birçok yatırımcının uğrak yeri olacak olan HOSK, 4500 metre kare alanda inşa edilecek. Uydu banka şubeleri, bankamatikler, restoranlar, marketler, spor alanları, çocuk kreşi gibi hizmet alanları bu cazibe merkezinde yer alacak.

Bu bedelin yüzde 75’i Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hibe edilecek olup, yüzde 25 ise OSB tarafından karşılanacak.

Aksu; ‘Yatırımcıların işi kolaylaşacak’

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, bölgeye kazandırılacak olan çok amaçlı cazibe merkezinin, yatırımcıların işini kolaylaştıracağını söyledi.

Bölge Müdürü Aksu, "2. Bölgede yapılacak olan bu sosyal tesisin, hazır giyim ve tekstil sektöründe olanların işlerini kolaylaştıracak ve iş verimliliğini arttıracak. Bu sayede yurt içi ve yurt dışı pazarların beklentilerini karşılayabilecek." İfadelerini kullandı.

1 ve 2. Organize Sanayi Bölgesinin cazibe merkezi olacak olan HOSK sosyal tesisi, 2018 yılının ilk aylarında tamamlanıp hizmete gireceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195