Title of a News Article

Araç sahiplerine kötü haber...

.

Araç sahiplerine kötü haber...
banner206

 Öz Şanlı Sigorta Aracılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, 2016 yılının sonlarına gelmelerine rağmen araç sigortası fiyatlarında düşüş yaşanmadığını söyledi. 

UĞUR BUDAK
Öz Şanlı Sigorta Aracılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aslan, araç sigortalarının 2016 yılında neden yükseldiğini açıkladı. 2015 yılında sigorta şirketlerinin 3 milyar Dolar civarında bir zararlarının söz konusu olduğunu belirten Aslan, “Bu zarar 2016 yılında fiyatlara çok yansıdı, bu çoğu zaman müşterilerimiz “Fiyatlar düşmüştür, iade paraları falan alınacaktır, PTT’de ve Ziraat bankasında fiyatlar uygundur” diyorlar. PTT ve Ziraat bankası da bizim gibi acentedir. Yani bizim yaptığımız işin aynısını yapıyorlar. PTT ve Ziraat Bankası müşterilerine diğer konularda hizmet veremiyor. Çünkü bunlar devlet memurudur, acente gibi hizmet veremiyorlar. Bu açıdan “Ziraat Bankası’nda ve PTT’de sigorta fiyatları düşüktür” şeklinde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Acentenin 7/24 saat verdiği hizmeti bankaların vermediğini vurgulayan Aslan, “Bunun için Türkiye’nin neresinde olursanız olun acenteler en az 3 firma ile çalışıyor. Biz şuanda 16 sigorta şirketi ile çalışıyor. 2016 yılının sonlarına gelirken fiyatlarda henüz bir düşüş olmadı, bizim de temennimiz inşallah fiyatlar düşer ama bugüne kadar sistem üzerinde fiyat düşüşü yaşanmadı” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195