Title of a News Article

Astor'un merkez şubesi görkemli bir şekilde açıldı

Astor'un merkez şubesi görkemli bir şekilde açıldı
banner206

Şanlıurfa'nın turizm adına kurumsal markası olan Şanlıurfa Astor Turizm, 4. merkez şubesiyle hizmet vermeye başladı. Davu zurnalarla halayların çekildiği açılış töreni yoğun ilgi gördü. 

Şanlıurfa'nın markası olan Astor Turizm, yoğun talep üzerine bir şube daha açtı. Merkez şube olarak adlandırılan şubenin görkemli açılışına; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya, eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu, AK Parti Karaköprü İlçe başkanı Sait Ağan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faruk Bayuk, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 

Davul zurnalar eşliğinde halayların çekildiği Astor merkez şubenin açılış töreninde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 'böylesi güzel bir hizmetin açılması bizleri sevindiriyor. Pandemi dönemi olmasına rağmen cesaret ederek yatırım yapan iş adamı Adnan Asoğlu'nu bu hareketinden dolayı kutluyorum. İşletmemiz Urfa'ya Urfalılara hayırlı olsun' dedi.

Yapılan bu konuşmanın dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. 

İş Adamı Adnan Asoğlu'nun oğlu genç iş adamı Fatih Asoğlu, Açılışa katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkürlerini iletti. 

Öte yandan, 50 otobüs ve yaklaşık 200 personel ile hizmet veren Astor Turizm, yakın zamanda 10 adet 2+1 otobüsü daha hizmete koyacağı öğrenildi. 

URFASTAR 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2020, 17:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet pelin
mehmet pelin - 3 yıl Önce

Çok güzel çok rahat

SIRADAKİ HABER

banner195