Title of a News Article

Aydınlatma direkleri gündüz de yanacak!

Aydınlatma direkleri gündüz de yanacak!
banner206

Dicle Elektrik tarafından yapılan duyuruda 31 Mayıs – 16 Haziran arasında sorumluluk bölgesindeki 6 ilde aydınlatma lambalarının gündüz de yanacağı bildirildi.

Dicle Elektrik, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından 31 Mayıs – 16 Haziran tarihleri arasında yapılacak Genel Aydınlatma Denetimi için duyuru yaptı. Duyuruda denetim nedeniyle 6 ildeki aydınlatma tesislerinin gündüz saatlerinde de zaman zaman devrede olabileceği bildirildi.

Dicle Elektrik’ten Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’te başlatılan genel aydınlatma denetimine ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: ‘’6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu’nun geçici 6’ncı maddesi gereğince TEDAŞ tarafından her yıl yenilenen genel aydınlatma denetimi, dağıtım bölgemizdeki illerde bu yıl 31 Mayıs 2021 ile 16 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Dağıtım bölgemizde yer alan 6 ilde 31 Mayıs günü eş zamanlı olarak başlatılan ve 2 hafta devam edecek olan denetim sırasında TEDAŞ uzmanları tarafından aydınlatma tüketim değerleri hesaplanacağından aydınlatma tesisleri zaman zaman gündüz de kontrollü olarak devrede olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195