Title of a News Article

Bakan Çelik O OSB Mutlaka kurulmalı

Bakan Çelik O OSB Mutlaka kurulmalı
banner206
 Gıda tarım ve Hayvancılık| Bakanı Faruk Çelik önceki gün resmi açılışı yapılan Şanlıurfa Ticaret Borsasında meclis üyeleri ile bir araya gelerek tarımın sorunlarını dinledi ve mutlaka Gıda Organize sanayisinin kurulması gerektiğini yeniledi. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar , Ak parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,  Gıda tarım ve Hayvancılık| Bakanlığı müsteşarı Nusret Yazıcı, Sanayi Ve teknoloji bakanlığı Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoglu ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Ayhan Bilgen ile Ticaret Borsasına gelen Bakan Çelik " Şanlıurfa Potansiyeli var ama bu potansiyelinin farkında değil. Dün bir fuar açılışı yapılan bir Fuar vardı. Urfada yeni Fuarlar yapılması lazım, şehir algısı için fuarlar şart inşallah Gıda OSB de biterse O zaman Urfa tutulmaz "dedi. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ise Ticaret Borsası binasının önemli yatırımlara imza atamasını temenni ettiğini ve güzel bir eser bırakan Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve ekibini kutladı.
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ise Bakan Çelik ve Milletveklilerine tarıma verdikleri desteklerden dolayı teskkur etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 18:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alii
Alii - 7 yıl Önce

Sayin bakanimiz insAllah urfamiza yeni istihtam alanlarinin olusmasina katki sunar Allah yardimcisi olsun

SIRADAKİ HABER

banner195