Title of a News Article

Başkan'dan bir flaş açıklama daha...

 Birecik Ticaret ve sanayi odası Başkanı Sadettin Bilgin, Birecik ilçesinin imar alanının yetersiz olmasından dolayı Gaziantep Nizip ilçesine bağlı olan iki köyün Birecik ilçesine bağlanmasını istedi.  Bir süre önce Birecik ve Halfeti Antep'e bağlansın diye yaptığı çıkışla gündeme gelen Birecik TSO Başkanı Bilgin, Siyasilerin Birecik ilçesini yanlız bıraktığını söyledi. 

28 yıl aralıksız olarak Birecik ilçesinde Ticaret ve sanayi odası başkanlığını yaptıktan sonra geçtiğimiz dönem seçimi Müslüm Acar'a kayıp ettikten sonra yaklaşık 3 ay önce yapılan seçim sonrası yeniden Başkanlığı kazanan Sadettin Bilgin, urfastar'a özel açıklamalarda bulundu.

Ticaret ve sanayi odasını devir alırken Borç batağında bir oda aldığını ifade eden Bilgin, Odanın yaklaşık 1 Milyon 200 bin Tl borcu olduğunu söyledi. 
Birecik ilçe Organize sanayisinin alt yapı ve enerji işlerinin yapılması için çalıştıklarını ifade eden Bilgin ' Birecik OSB Devletimizin desteği ile tamamlanacaktır'dedi. 

Birecik ilçesine yakın olan Nizip ilçesine bağlı Kefre veSaray köylerinin Birecik ilçesine bağlanarak imar alanının genişletilmesi gerektiğini ifade eden Bilgin' Siyasilerin Birecik ilçesine sahip çıkmasını istiyoruz'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142