Title of a News Article

Başkan Kaya'dan Erdoğan'a destek

Başkan Kaya'dan Erdoğan'a destek
banner206
 Şanliurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Dolarınızı Bozdurun, Altın ve Türk Lirasına Çevirin” çağrısına destek verdiklerini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Dolarınızı Bozdurun, Altın ve Türk Lirasına Çevirin” çağrısına destek vererek Borsa üyelerine ve Şanlıurfalılara çağrıda bulunan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, bu adımı attığımız sürece birilerinin oyununun bozulacağını söyledi.

 

Dövizdeki artışın Türkiye ekonomisine zarar vermemesi için vatandaşların;  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek Türk Lirasına yatırım yapması ve bütün birikimlerin  TL olarak değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Başkan Kaya; "Bugün Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vererek yatırımlarımızı Türk Lirasına çevirirsek, kendi ülkemize ve ekonomimize sahip çıkmış oluruz. Bütün alışverişlerimizi TL ile yapmalıyız.  Çağrıya kulak vererek dövizini bozduran vatandaşlarımız var. Bu bir mücadele değeri taşımaktadır. Darbelerle Türkiye’yi yıldıramayacaklarını anlayan küresel güçler,  ekonomi üzerinden Türkiye’yi hedef almaya çalışıyorlar ; fakat bu mücadeleden de başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet büyüklerimiz ve  milletimizin ferasetiyle galip geleceğimize inanıyorum. Bu millet bugüne kadar her türlü oyunu bozmuş ve bundan sonra da bozacak kudrete sahip aziz bir millettir.” diye konuştu.

 

Başkan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek ekonomisine sahip çıkan  tüm ülke halkına ve Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142