Title of a News Article

Belediye 110 işçi alıyor

Belediye 110 işçi alıyor
banner206
 Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Afyonkarahisar Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım ilanı yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre başvurularda son güne gelindi ve adaylar başvuru şartlarına göre başvuru yapmak zorundadırlar.
Geçen hafta Türkiye İş Kurumu tarafından yapılmış olan duyuruya göre Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini tamamlamak amaçlı toplamda 110 kişilik boş pozisyon ile alım yapacağını belitmişti. Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamışlardı ve en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekiyordu. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvurularını heen yapmaları gerekmektedir.

Söz konusu ilan ile Afyonkarahisar Belediyesi 110 kişilik boş kadro ile Bahçıvan ünvanında alım yapacak. Adayların Çalışma Şekli Geçici/ Tam Süreli olarak belirtilmektedir. Buna göre adayların çalışma süresi 5 Ay 29 gündür. Adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için en az ilköğretim mezunu olmaları ve en fazla lisans mezunu olmaları gereklidir. 

İlan Türkiye İş Kurumu tarafında 26 Mart 2018 tarihinde duyurulmuştu. Başvuruların en geç 10 gün içerisinde yani en geç 04 Nisan 2018 tarihine kadr yapılması için süre verilmişti. Bu sürenin sonuna gelindi ve adaylar İŞKUR ( Türkiye İş Kurumu ) üzerinden başvuru yapmaları gereklidir. Ayrıca söz konusu ilan için detaylı bilgiye İŞKUR üzerinden ulaşabilirsiniz.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Afyonkarahisar Belediyesi 110 Bahçıvan alım ilanına Elektronik ortamda başvuru yapmanız veya İl Hizmet Merkezi Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmanız gereklidir. Alım ilanına  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspxadresi üzerinden ulaşabilir ve hem detaylı bilgi alarak hemde başvuru yapabilirsiniz. İlgili İnternet adresine girdikten sonra 00004338575 ilan numarası ile arama yapıp ilgili ilana ulaşacaksınız.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195