Title of a News Article

Bir zamanlar köydü, Şimdi ise...

Bir zamanlar köydü, Şimdi ise...
banner206
ÖZEL HABER

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesi aldı başını gidiyor. Son yılların en hızlı büyümesini gösteren Karaköprü İlçesi, Türkiye'nin birçok ilinden daha fazla nüfusa sahip oldu. Bir zamanlar köy iken şimdilerde ise Tarihi Urfa'nın en modern ilçesi konumuna gelen Karaköprü ilçesinin nufüsü açıklandı.


1999-2009 yılları arasında Karaköprü Belde Belediye Başkanı olarak görev yapan Merhum Ahmet Güzel, şimdiki haliyle Karaköprü ilçesinin daha da büyümesi için bir takım sloganlar ve kalıcı sözler bıraktı. "Birgün Herkes Karaköprülü olacak" sözüyle akıllarda kalan Eski Başkan Ahmet Güzel'in bu sözü gerçek oldu.  Karaköprü ilçesinin mimarı, 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten rahmetli Ahmet Güzel, 3 yıl önce uzun süredir yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetmişti. 

"Birgün Herkes Karaköprülü Olacak" sözlerinin sahibi Karaköprü Belediyesi eski Başkanı Merhum Ahmet Güzel'in bu sözünü söylediği yıllarda yani 2006 yılında ilçenin nüfusu 22 bin 782 iken 2017 yılı verilerine göre 170 bin 899 oldu. Ortalama 8 kat büyüyen Karaköprü ilçesinin nüfusu gün geçtikçe artmaya devam ediyor. 

Karaköprü'nün gerçekten mimarı olan ve akıllarda kalan tek ismi olan eski Belediye Başkanı Ahmet Güzel, herkes tarafından tanınmakta ve sevilmekteydi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 11:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan
hasan - 6 yıl Önce

ALLAH rahmet etsin.

SIRADAKİ HABER

banner195