Title of a News Article

Birecik'te ilk kazma vuruldu

Birecik'te ilk kazma vuruldu
banner206
 Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı’nın bir hayali daha gerçeğe dönüşüyor. Daha temiz ve ekonomik özellikleriyle ilçe halkının yaşam konforunu artıracak doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu. Birecik için büyük önemi olan doğalgaz çalışmalarına başlanması vatandaşlar tarafından memnunlukla karşılandı.




İlçenin doğalgaza kavuşması için yoğun çaba gösteren Başkan Pınarbaşı, boruların döşeneceği hatların kazı çalışmalarını yerinde inceleyerek, yüklenici firmaya yetkililerine ve işçilerine başarılar diledi. 

Birecik’in bir an önce doğalgazla kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarına dikkat çeken Pınarbaşı, “Halkımıza bu konuda verdiğimiz bir söz vardı. Bugün ‘Bismillah’ denilerek, doğalgaz için ilk kazma vuruldu. Bir vaadimizi daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birecik halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre bu yılın 11’inci ayında Birecik doğalgazla buluşmuş olacaktır.”dedi. 

Yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçe sakinlerinin karışılabileceği geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Pınarbaşı, “İnşallah güzel bir ekip çalışmasıyla bu işi kısa sürede tamamlayıp, doğalgazı Birecik’e getireceğiz. İnsanlarımız daha uygun fiyatta kaliteli bir enerjiyi kullanmış olacaklar. Şehrimize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı olsun.”diye konuştu.

Doğalgaz firması yetkilisi ise Pınarbaşı’na söz verdikleri gibi ilçeye doğalgazı 11. ayda bırakacaklarını belirterek, “Bizlere her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisini mahçup etmeyeceğiz. İnşallah en kısa sürede Birecik’i doğalgaza kavuşturacağız.”şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142