Title of a News Article

Birliğiniz daim olsun...

Birliğiniz daim olsun...
banner206
 URSİAD üyeleri Hıdır Tepret' in ev sahipliğinde bir araya gelerek önemli kararlar aldılar.

İstanbulda bulunan Şanlıurfalı iş adamları geçtiğimiz yıl içerisinde kurulan dernek çatısı altında bir araya gelmişlerdi. Yakın tarihte iş adamı Ömer Bahçıvan başkanlığında gidilen kongrede oluşumunu resmi olarak tamamlayan URSİAD üyeleri Şanlıurfalı iş adamları bu akşam Anadolu yakasında iş adamı Hıdır Tepret' in ev sahipliğinde istişare toplantısı düzenlediler. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, İstanbul Şanlıurfalılar dernek Başkanı Av.Müslüm Kayacan'ında katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. 

URSİAD Yönetimi ve üyelerinin tamamına yakınının katıldığı toplantıda yakın tarihte yapılan seçimler, ekonomik kriz başta olmak üzere sanayicilerin durumu ele alındı.toplantıya katılan URSİAD Başkanı Ömer Faruk Bahçıvan ve yönetim kurulu üyeleri Adnan Şansal,Fehmi Aslan,Ahmet Al,İsmail Yılmaz,Salih Güloğlu,Ahmet İpar,Hıdır Faruk Tepret,Kenan Altun,Aslan Akyürek,Mehmet Çavuş,İbrahim Hatipoğlu,Müslüm Yanmaz,Nabi Kırmızı,Nevzat Canoğlu,Mustafa Akça,Feridun Geçgel,Atilla Üçkardeş,Murat Tufan,İbrahim Genç  ve bazı üyeler bir sonraki toplantı için sözleştiler.

Gece yarısına kadar devam eden toplantıda URSİAD üyeleri yatırımlara devam kararı aldılar. İş adamı Tepret, davete katılan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195