Title of a News Article

Birlik Başkanı hakkında şok suçlama. ..

.

Birlik Başkanı hakkında şok suçlama. ..
banner206
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in oda başkanları ile buluşmasında davet edilmediği için yer almayan Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karakeçili, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı'nın sahte oda kurduğunu iddia ederek, elinde bunu kanıtlayacak belgeler olduğunu açıkladı. Cumartesi günü yapılan toplantıya Evren Sanayi, Oduncular sitesi, Şoförler ve otomobilciler odası gibi bir kaç oda başkanının mevcut Başkan Şefik Bakay'a muhalif oldukları için davet edilmedikleri ileri sürülmüştü. 
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karakeçili, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay'ı sahte oda kurmakla itham etti. 15 Temmuz'da esnafın parasıyla tatile çıktığını iddia ettiği oda başkanına sert tepkide bulundu. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile haftasonu oda başkanlarının buluşmasına davet edilmeyen isimlerden birisi olan Osman Karakeçili, Birlik başkanı Şefik Bakay'ı hedef alarak, hem tepki gösterdi hem de hakkında önemli iddialar ortaya attı.

Karakeçili, toplantıda 20 oda başkanının bulunduğunu belirterek Birlik Başkanı Bakay için adeta ateş püskürdü.

Bakay'ı başkalarının yönettiğini iddia eden Karakeçili, " 100 üyesi olan bir odada yönetim kurulu üyesi ve birliğin genel sekreteri gelip orada odalar birliği başkanlığı yapıyor" dedi. 

Diğer oda başkanlarına seslenen Karakeçili, "Sizin gibi tecrübeli bu işleri iyi bilen başkanlar var aranızda neden bunu başkan yaptınız? Tabi mevcut başkanı başkaları yönetiyor kendisi oraya yönetemez zaten" diye konuştu.

 

"SAHTE ODA KURDU, ELİMDE EVRAKLAR VAR"

Karakeçili Bakay'ın sahte oda kurduğunu iddia ederek elinde belgeler olduğunu açıkladı. Karakeçili " Mevcut başkan bazı odalarda üye çalarak esnafın yerine sahte imzalar atarak karma oda kuran bir başkan. Elimde resmi belgeli evraklar var sahte oda kurduğuna dahil.15 temmuz gececi esnafın parasıyla tatile giden başkan. Birde diyor Urfa sorunları için toplandık. Ne yaptın urfa esnafına çık açıkla. Yazık Urfa'ya yazık! Esnafın önünü tıkadın yazık. ŞUTSO'dan sonra oraya da kayyum atasınlar. Tırşıkçı,yallahçi zihniyetinden vazgeçilmeli. Urfa'ya hizmet eden insanları koltuk başına getirin" diye konuştu.

AJANSURFA

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195