Title of a News Article

Borsa'da bayramlaşma vardı...

Borsa'da bayramlaşma vardı...
banner206

Şanlıurfa Ticaret borsasında bayramlaşma töreni yapıldı. 

Borsa başkanı Mehmet Kaya'nın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma törenine Meclis Başkanı isa Kızıldemir, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf yanı sıra Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat , Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız ve bazı siyasiler katıldı.

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, burada yaptığı konuşmada bayram mesajını verdi. Kaya mesajında şunları ifade etti "Toplumsal hayatımızın en önemli günlerinden biri olan, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe olan inancımızı her koşulda korumalıyız. Halkımızı ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bayramlarda barışın ve hoşgörü kavramının egemen olması için caba göstermeli, toplumun uzlaşma kültürünü benimsemesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. 

Toplumsal yaşantımızda çok önemli ve anlamlı bir yeri olan bayramlarımız sevginin, saygının ve hoşgörü ortamının pekiştiği, kaygı ve tasaların geri plana itildiği, insani ilişkilerinin güçlendiği ve umutların canlandığı özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ülkemizin ve islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195