Title of a News Article

Bu Gurur Urfa'nın...

Bu Gurur Urfa'nın...
banner206

 Yılın Genç Girişimcilik Ödülü Şanlıurfa’lı işadamına… 

Önceki gün Ankara’da gerçekleştirilen ödül töreninde Şanlıurfa’lı işadamı Osman ÖZYÜRÜK’e “Yılın genç girişimcilik” ödülü verildi. 
Türkiye genelinde birçok büyük finalist firmanın katıldığı etkinliğe Başbakan Binali YILDIRIM, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, birçok siyasetçi ve işadamı katıldı. Başbakan YILDIRIM’ın programla ilgili konuşmasının ardından sahneye davet edilen işadamı ÖZYÜRÜK, Türkiye’nin “Genç Girişimcilik” ödülüne layık görüldü. 
Tören sonrası konuşan ÖZYÜRÜK şunları söyledi; 
“Türkiye geneli birçok büyük firmanın katıldığı programda Şanlıurfalı bir firma olarak kendi dalımızda Türkiye birincisi olmamız, devletimizin bölgeye verdiği destek programları sebebiyle şahsımdan çok ülkemizin başarısıdır. Bugün ürettiğimiz ürünler sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanında sergileniyor. Yaptığımız her satış para kazanma hırsından çok, ülke ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğu ile gerçekleştiriliyor. Firma olarak üretime başladığımız ilk günden bu güne kadar firmamızın büyümesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum.” 

Osman ÖZYÜRÜK kimdir?
Özyürük 1979 Şanlıurfa / Bozova doğumludur.
Genç yaşlarda mobilya atölyelerinde çırak ve kalfa olarak çalışmaya başlayan Özyürük, tahsilini lise mezunu olarak tamamlamıştır. İlerleyen yıllarda mobilya sektöründe usta olarak çalışmaya başlamış, elde ettiği mesleki birikim ve tecrübeleriyle uzun yıllar ar-ge çalışmaları ve operasyonel görevlerde bulunarak birçok başarıya ulaşmıştır.
2002 yılında girişimciliğe atılarak kendi işletmesini kurup mobilya imalatına başlamış, devam eden büyüme çalışmalarının sonucunda kurumsallaşarak 2013 yılında Özyürük A.Ş. kurulup Osman Özyürük başkanlığında mobilya ihracatına başlanmıştır. Bugün bölgenin en büyük ve en kapsamlı mobilya fabrikası konumundadır.
40.000 m2 alan üzerine kurulu Özyürük A.Ş. tesislerinde çeşitli mobilyalar üretilmektedir. Uluslararası kalite standartlarında üretilen bu ürünler, iç pazarın yanısıra birçok ülkeye ihraç edilmektedir.
Türkiye’yi dünyada mobilya markası yapma gayreti ve “Türkiye’de üret, dünyaya sat” prensibiyle çalışan Özyürük, mobilya alanında oldukça bilgili ve deneyim sahibidir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.
YÜRÜTMEKTE OLDUĞU GÖREVLER
Özyürük Ağaç Sanayi A.Ş. – Yönetim Kurulu Başkanı
Mojella Mobilya Mağ. San. A.Ş. – Yönetim Kurulu Başkanı
OSM Ağaç San. Dış Tic. A.Ş. – Yönetim Kurulu Başkanı
Ankara Başkent Dış Tic. A.Ş. – Yönetim Kurulu Başkanı 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 18:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal taşucu
kemal taşucu - 6 yıl Önce

Çok sevindim osman kardeşime yakışır, Allah emeğini boşa çıkarmasın nice ödüllere inşAllah

z oktay
z oktay - 6 yıl Önce

böyle insanlara urfanın ihtiyacı var helal olsun

sibel turnagözü
sibel turnagözü - 6 yıl Önce

tebrikler osman bey

R. ŞAHİN
R. ŞAHİN - 6 yıl Önce

maşAllah başarılarınızın devamını dilerim

Mehmet çiftçi
Mehmet çiftçi - 6 yıl Önce

Osman kardeşim seni tebrik ederim başarlarin devamini dilerim senle urfa gurur duymali beni tanidinmi bilmem ama seni iyi taniyom .haci usta antalyadan

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142