Title of a News Article

Büyükhatipoğlu'ndan Şanlıurfa'ya bir müjde daha!

TSE Belgeleri Şanlıurfa’da Verilecek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü ve TSE Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfalılara müjde verdi.

Şanlıurfa’da bulunan Türk Standartları Enstitüsü temsilciliğinin, TSE Belgelendirme Müdürlüğü'ne dönüştürüldüğünü, artık belgelendirme hizmetlerinin Şanlıurfa'da verileceğini açıklayan Uğur Büyükhatipoğlu, şehrimizde bulunan sanayicilerimize ürün ve sistem belgelendirme faaliyetlerinde doğrudan hizmet sunulacağını söyledi.

Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa’nın kalkınması ve istihdamına büyük katkı sağlayacak bu yeni hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Böylelikle daha önceleri TSE Ürün Belgelendirme ve Yönetim Sistemleri Belgelendirme faaliyetleri için Gaziantep’e gitmek durumunda kalan sanayicilerimiz bu hizmetleri Şanlıurfa’dan ayrılmalarına gerek kalmadan alabilecekler.

Şanlıurfa TSE Belgelendirme Müdürlüğünde; Helal Belgelendirme, Teknik Onay Faaliyetleri, TS EN ISO 22000 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelendirme, TS ISO 10002 - Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi Belgelendirme, TS EN ISO 50001 - Enerji Yönetim Sistemi Belgelendirme gibi işlemler artık TSE eliyle doğrudan sanayicilerimize verilecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142