Title of a News Article

Büyükhatipoğlu'dan Urfa iş dünyasına müjde...

Büyükhatipoğlu'dan Urfa iş dünyasına müjde...
banner206

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri ve Güvenliği Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa'ya önemli bir katkıda bulundu. Urfalı iş adamları, artık komşu kentlere giderek ürünlerini belgelendirmeye ihtiyaç duymayacaklar. Şanlıurfalı Bürokrat Büyükhatipoğlu, bugün ki TSE Yönetim kurulu toplantısında Urfa için önemli bir karar aldırdı.

 Şanlıurfa Belgelendirme Müdürlüğü’nün kurulmasıyla Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Şanlıurfa'da bulunan sanayicilere ürün ve sistem belgelendirme faaliyetlerinde doğrudan hizmet vermeye başladı.

Böylelikle daha önceleri TSE Ürün Belgelendirme ve Yönetim Sistemleri Belgelendirme faaliyetleri için Gaziantep’e Adana'ya gitmek durumunda kalan sanayiciler bu hizmeti Şanlıurfa’da kurulan Belgelendirme müdürlüğünde alabilecekler.

Helal Belgelendirme, Teknik Onay Faaliyetleri, TS EN ISO 22000 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelendirme, TS ISO 10002 - Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi Belgelendirme, TS EN ISO 50001 - Enerji Yönetim Sistemi Belgelendirme gibi işlemler artık TSE eliyle doğrudan Şanlıurfa'da ji sanayicilerimize verilecek. Kapaklı Pasajı esnafı baştaolmak üzere, Organize sanayi de ki bir çok fabrikatör, TSE Yömetim kurulu üyesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri ve Güvenliği Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu'nun girişimleri ile kurulan Belgelendirme Müdürlüğüne sevindiklerini ve memnun kaldıklarını söylediler.  2. Osb'de faaliyet gösterek Arma panel yönetim kurulu üyesi Kadir Şeker, Şanlıurfa'da Belgelendirme müdürlüğünün kurulması çok isabetli oldu. Şehrimizin kalkınmasına ve istihdamına büyük katkı sağlayacak bu yeni hizmet, değerli bürokratımız  Uğur Büyükhatipoğlu'na teşekkür ederiz'dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142