Title of a News Article

Çiftçi'den flaş açıklama

Çiftçi'den flaş açıklama
banner206
 Büyükşehir Belediyeleri arasında Türkiye’nin en ucuz içme suyunu kullanan Şanlıurfa’da enflasyon ile mücadele kapsamında yüzde 10’luk indirime gidildi. Enflasyonla mücadele kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzce aldığımız yönetim kurulu kararını istinaden tüm abonelerde yüzde 10’luk indirim yaptık” dedi.
Açıklamasında Başkan Nihat Çiftçi, “Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir gündem ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bilindiği üzere Gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerek ise hükümetimiz, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ve esnaf sanatkârlar birliğimiz, ülkemizde enflasyon ile mücadeleyi hep birlikte yürütüyorlar. Allaha şükürler olsun bu anlamda da Büyükşehir Belediyemize bağlı olan Zabıta Dairesi Başkanlığımız olarak tüm işyerlerinde geniş kapsamlı denetlemeleri sürdürdük.  Esnaflarımızın Şanlıurfa’da aşırı fiyat artışlarını ve farklarını kendilerine yorumlama anlayışının olmadığını duyurmak istiyorum” 

“ENFLASYON İLE MÜCADELE KAPSAMINDA TÜM ABONELERDE YÜZDE 10’LUK İNDİRİME GİDİLDİ”

Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüzce aldığımız yönetim kurulu kararını istinaden tüm abonelerde yüzde 10’luk bir indirime gidildiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde kurumuz olarak hükümetimiz ile birlikte enflasyon ile mücadele sürdürüyoruz. Bu mücadeleyi sadece vatandaş ile değil, kurumsal olarak alacağımız kararlar ile göstermemiz lazım. Bizlerde bu gün itibari ile aldığımız karar ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı tüm abonelerde yüzde 10’luk bir indirime gittik. Enflasyonla mücadelede hükümetimizin ve halkımızın yanındayız. Yüzde 10’luk indirimi yönetim kurulumuz ile gerçekleştirdik. Şanlıurfa’mızdaki tüm abone sahiplerine hayırlı uğurlu olsun”

ŞANLIURFA, TÜRKİYE’NİN EN UCUZ SUYUNU KULLANIYOR

Şanlıurfa’nın Türkiye’nin en ucuz suyunu kullandığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Buna rağmen bizler yine de halkın yanında durarak ve hükümetimizin enflasyon ile olan mücadelesine destek vererek yüzde 10’luk indirim kararı almış durumdayız,  Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun. Bu gün yine Şanlıurfa’mız için çok önemli olan Atık Su Arıtma Merkezinin açılışını gerçekleştireceğiz. Şanlıurfa modern, ekolojik, çevreci ve ekonomiye büyük katkı sunacak bir tesise kavuşuyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142