Title of a News Article

Demirkol Aksu'yla o konuyu konuştu

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, işsizlikle mücadele ve istihdam konularıyla ilgili Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu’yu ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Başkan Demirkol, “İşsizlikle mücadele ve mesleki eğitim konusunda bilgi almak ve işsizlikle mücadele ve istihdam konusunda bir takım çalışmalar yapmak, işsizliği azaltmak adına Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ettik” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Haliliye Belediye Meclisi İşsizlikle Mücadele ve İstihdam Komisyonu üyeleri Hasan Kaya, İsmail Güneş ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut Saatçi ile birlikte Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu’yu ziyaret etti. İşsizlikle mücadele ve istihdam konularında neler yapılabileceği konusunda Bölge Müdürü Aksu’dan bilgiler alan Başkan Demirkol, istihdama yönelik ortak yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak belediye çalışmalarımızda çeşitli komisyonlar kurduk. Bu komisyonlar, belediye çalışmalarımızda bize rehberlik ediyor. Bugün de, bu komisyonlarımızın değerli meclis üyeleri Sayın Mahmut Saatçi, Sayın Hasan Kaya ve Sayın İsmail Güneş ile birlikte işsizlikle mücadele ve mesleki eğitim konusunda bilgi almak ve işsizlikle mücadele ve istihdam konusunda bir takım çalışmalar yapmak, işsizliği azaltmak adına Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Bölge müdürümüzün tavsiye ve tekliflerini aldık. Bu hususta işbirliği yapacağımızı, yapacağımız çalışmaların, görüşmelerimizin ileriki zamanlarda da devam edeceğini kararlaştırdık.”

Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu da, “Sayın başkanımıza ve komisyon heyetine ziyaretleri, bizlere onur katmıştır. Yerel yönetimlere, organize sanayimizin bu tür faaliyetlere köprü olacağına inanıyoruz. Her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142