Title of a News Article

Deveci'den değerlendirme...

özel haber.

Deveci'den değerlendirme...
banner206

10 Ağustos'da yapılan Cumhurbaşkanı 1.tur seçimlerinin ardınan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi iş dünyasında memnuniyetle karşılandı. Şanlıurfa'da bir çok STK ve kuruluş gibi İş adamları Erdoğan'ın seçilmesini değerlendiren açıklamalarda bulundular. 

Türkiye'nin  10 Ağustos 2014 günü yapılan seçimin arından yeni bir döneme girdiğini belirten İş adamı Selami Deveci,Başbakan Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini değerlendirerek' Kazanan Türkiye Demokrasisi olmuştur'dedi. 

Şanlıurfa'nın tanınmış Genç İş adamlarından Selami Deveci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin Türkiye'de  mevcut ekonomik  istikrarın  devam edeceğini söyledi. Deveci, Urfastar Gazetesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Erdoğan’ın ilk turda seçilmiş olması siyasi istikrarın yanında ekonomik istikrarı da beraberinde koruyacaktır. İlkkez Milletimiz kendi Cumhurbaşkanını kendisinin seçme modelini benimsemiştir. Vatandaşlarımız Başbakan Erdoğan’ı  Reisi Cumhura seçtirmesi Ükemizin daha refah olmasını ve çözüm sürecinin kalıcı barışla sonuçlanmasını gönülden desteklediği anlamına geliyor. Seçim Sonuçlarının ülkemize ,Şanlıurfamıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Şanlıurfalı İş adamı Selami Deveci' 10 Ağustos tarihinin Türkiye’deki demokrasi ve ekonomik istikrar tarihi açısından önemli bir dönem noktası olduğunu ifade ederek açıklamasını şöyle tamamladı. "Halk ilk kez halk doğruda sandık başına geçerek Başbakan Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. Milletin, devletin başkanını doğrudan seçtiği 10 Ağustos’ta çıkan sonuçlar ülkemizde istikrarın ve ekonomik büyümenin devam etmesi kararıdır. Aynı zamanda Ortadoğu barışına da katkı olacağı inancındayım. Türkiye’de siyasi istikrarın olduğu dönemde ekonomik büyüme olmuştur. Güneydoğu halkı olarak bölgede kalıcı barışın ve yatırımların sağlanmasını ümit ediyoruz'.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195