Title of a News Article

Eyyübiye İlçe teşkilatından Ay Işığım'a destek

Eyyübiye İlçe teşkilatından Ay Işığım'a destek
banner206
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri bugün, Ay Işığım Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Yetim, öksüz ve kimsesiz çocukların yardımına koşan dernek olarak bilinen Ay Işığım Derneği, bugün AK Parti Eyyübiye İlçe teşkilatını ağırladı. İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve bazı yönetim kurulu üyelerinin yardımlaşma Derneğine yönelik yapılan ziyaret kapsamında maddi ve manevi destek verildiği öğrenildi. 

Parti olarak yönetim kurulu üyeleriyle birlikte topladıkları belli miktardaki parayı ve alınan giyecekler, yardıma muhtaç çocuklara bağışlanması adına Ay Işığım Derneğine verildi. 

Ay Işığım Derneği Başkanı İbrahim Vural, AK Parti Eyyübiye İlçe teşkilatının bu anlamlı ziyaretten dolayı kendilerine şükranlarını iletti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise, yardıma muhtaç çocuklara yönelik yapılan yardımlarda Ay Işığım Derneğinin aracılık yapıp yardımsever insanlar adına onlara yaptıkları yardımlardan dolayı yönetim kurulunu kutluyorum. sık sık bu desteklerimiz kendilerine olacaktır.' Dedi. 

Yapılan ziyaret esnasında Dernek Başkanı İbrahim Vural, misafirleriyle birlikte derneğin faaliyet gösterdiği 6 katlı binayı gezdiler. 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195