Title of a News Article

Fiat Önkol'da dev kampanya! Dolar bozdurana...

Fiat Önkol'da dev kampanya! Dolar bozdurana...
banner206
 Şanlıurfa'da, Otomotiv sektöründe yıllardır hizmet veren ve her geçen gün ismi ve kalitesiyle adından söz ettiren Fiat Önkol Otomotiv büyük kampanya başladı. Dolarını bozdurup gelen herkese Bin TL hediye çeki veriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlarına Dolarını Boz Türk Lirasına sahip çık söylemleri tüm yurt genelinde büyük yankı yarattı. Erdoğan'ın çağrısı üzerine döviz bürolarına akın eden binlerce vatandaş, ellerinde ne kadar dolar ve Euro varsa Türk TL'sine çevirdi. 

Bu konuda duyarsız kalmayan çok sayıda esnafta bununla ilgili olarak Dolarını bozdurana ya bedava yemek yada büyük çapta indirim yaptı. 

Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından genç ve dinamik Fiat Önkol Yönetim kurulu Başkanı Arif Önkol, ekibiyle birlikte deyim yerindeyse seferberlik başlattı.

Yönetim kurulu ile alınan kararla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına duyarsız kalmayan İş Adamı Arif Önkol, otomobil almak isteyen ve Dolarını bozup gelen her vatandaşa Bin TL indirim yaptıklarını açıkladı. 

Arif Önkol, Urfastar Gazetesine yaptığı açıklamasında, 'Türkiye ekonomisine güç katma adına atılan bu adımda bizlerde tam destek veriyoruz, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına duyarsız kalmadık. Bizlerde elimizdeki dolarları bozduk ve ekonomimize güç katmak için bu yarışa girdik. Türk Lirası bizler için çok kıymetli. Dolarını bozdurup buraya gelen vatandaşlarımıza Bin TL indirim yapıyoruz.' Dedi. 


Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142