Title of a News Article

GAP'ta protokol imzalandı

GAP'ta protokol imzalandı
banner206

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında iş birliği protokolleri imzalandı.

Diyarbakır Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine; Vali Münir Karaloğlu, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan V. Mehmet Açıkgöz, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Dr. Nusret Mutlu, Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemil Alp, GAP İdaresi Bölge Müdürü Hasan Kılıç ile ilgili kurum ve kuruluşların idarecileri katıldı.

İmzalanan protokollerle GAP İdaresinin mali destek sağlayacağı; Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce uygulanacak "Sert Kabuklu Meyve Üreticiliğinin Geliştirilmesi Projesi", “Sert Kabuklu Meyve Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi”, “Meyve Yetiştiriciliğinin (Sert Kabuklu) Geliştirilmesi ve Yaygınlaştırılması Projesi” ve “Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi” ile Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce uygulanacak olan "Zerzevan Kalesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi" hayata geçirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142