Title of a News Article

Genel Müdür OSB'deki yatırımları inceledi...

Genel Müdür OSB'deki yatırımları inceledi...
banner206

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, dün Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulunarak kalkınma ajansının desteklediği yatırımları yerinde inceledi.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı buldu. 

Yeniçeri ilk ziyaretini Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e yaptı. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette yatırımlarla ilgili görüşmelerin sağlandığı öğrenildi. Ardından GAP Bölge Müdürlüğünde geniş kapsamında bir toplantı gerçekleşti. GAP idaresi Bölge Müdürü Sadrettin Karahocagil'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. 

Tarihi Şanlıurfa'da ki programı kapsamında, Harran Üniversitesi bünyesindeki Tekno Kenti gezerek inceleyen genel Müdür Yeniçeri, buradaki çalışmaları yerine gördü. 

Akabinde, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde Bölge Müdürlüğü ile yürütülen protokol ile yapımı tamamlanan ve hizmete konulan Hazır Giyim Koordinasyon Merkezi (HOSAB)'ı gezen Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, burada Sosyal Tesisler Müdürü Mustafa Sürücü, Harran Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cevher İlhan Cevheri ile birlikte hizmete konulan binayı ve yine yapımı tamamlanan Ayakkabıcılar Sitesi ile bölgede en çok istihdam sağlanan Flo'nun üretim fabrikası gezilerek yapılan çalışmalar yerinde görüldü. 

Sanayi vr Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri'nin sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında kendisine; GAP Bölge Başkanı Sadrettin Karahocagil, Başkan Yardımcısı Mehmet Açıkgöz, Bölge Müdürü Hasan Kılıç, Sosyal Tesisler Müdürü Mustafa Sürücü, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Cevher İlhan Cevheri ve bölgenin bilgi akışının sağlanması adına Karacadaj Kalkınma Ajansı Şanlıurfa İl Temsilcisi Yunus Çolak eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195