Title of a News Article

Haliliye Belediyesi Yapı Fuarında Yerini Aldı

Haliliye Belediyesi Yapı Fuarında Yerini Aldı
banner206
Haliliye Belediyesi, 30 Mart- 2 Nisan 2017 tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan Şanlıurfa İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarında stant açarak, Haliliye’nin tanıtımıyla ilgili çalışmalar sergiliyor. Fuar alanında stantları ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, fuarların bir şehrin tanıtımında önemli rol oynadığını vurguladı.
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (TÜMSİAD) girişimleriyle 30 Mart- 2 Nisan 2017 tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan Şanlıurfa İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarında Haliliye Belediyesi, kurduğu stantla yerini aldı. Haliliye’nin tanıtımının yapılacağı stantta Haliliye Belediyesine ait kadın destek merkezlerinde yapılan eserler de sergilendi. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili fotoğrafların yer aldığı serginin de bulunduğu Haliliye Belediyesi standı, davetliler ve vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.
Açılışına katıldığı fuarda alanı gezen Başkan Fevzi Demirkol da, Haliliye Belediyesinin standında yerini alarak, gelen davetliler ve vatandaşlarla görüştü. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna da, Haliliye Belediyesinin standını ziyaret ederek, stanttaki faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Açıklamasında fuarların bir şehrin tanıtımında büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Fevzi Demirkol, şunları kaydetti:
“Fuarlar, bir şehrin tanıtımı ve meslek dallarıyla ilgili fuarları da o bölgede yeni istihdam yaratılması, işsizliğin azaltılması yönünden çok önemli buluyorum. Bu noktada TÜMSİAD organizesinde Start Fuarcılık tarafından yapı fuarı açıldı. Bu organizasyonda biz Haliliye Belediyesi olarak yerimizi aldık. Gelen misafirlere açtığımız stantta Haliliye’nin tanıtımı, Göbeklitepe’nin tanıtımı, kültürel yöndeki çalışmalarımız, kadın destek merkezlerimizin el emeği, göz nurunu tanıtmaya çalışıyoruz. Bu şekilde Şanlıurfa’nın tanıtımına ve ayrıca bu bölgeye sermayenin, sanayinin davet edilmesiyle de istihdamın, yeni meslek dallarının oluşmasına bu fuarlar sebep olacaktır. Bizde Haliliye Belediyesi olarak tanıtımda yerimizi aldık. Bu organizasyonu düzenledikleri için TÜMSİAD Şu Başkanımız Sayın Sadık Sade’ye, bu organizasyonda paydaş olarak yerini alan valiliğimize ve Valimiz Sayın Güngör Azim Tuna’ya, büyükşehir belediyemize, diğer belediyelerimize, katılan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa’nın tanıtımı açısında önemli buluyoruz. Kamuoyunun bu fuarı ziyaret etmesini de tavsiye ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 20:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
köylü
köylü - 7 yıl Önce

ismi "İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı" olan bir fuarda Haliliye Belediyesinin ne işi var Allah aşkına...

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142