Title of a News Article

Hastaneye 22 personel alınacak

Hilvan 50 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi için aralarında lise ve ilkokul mezununun da bulunduğu toplam 22 personel alımının yapılacağı belirtildi.

Hastaneye 22 personel alınacak
banner206

Hilvan'da yapımı tamamlanarak hizmete başlayan Hilvan 50 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi için personel alımı için son gün. Hastanede bay ve bayan olmak üzere; Güvenlik, Bilgi İşlem, Temizlik, Yemek hizmetleri alanlarında değerlendirilmek üzere toplam 22 personel alınacağı duyuruldu.

Başvuruların 21 Ekim Cuma günü saat 16.00'ya son bulacağını belirten hastane yönetimi, iş için müracaatta bulunacakların Hilvan Devlet Hastanesi'ne şahsen başvurmaları gerektiğini belirtti.

 

LİSE VE İLKOKUL MEZUNU OLANLAR BAŞVURABİLECEK

Yapılan duyuruda, Hilvan'da ikamet etme şartının arandığı personel alımlarına ilişkin olarak, Güvenlik ve Bilgi İşlem için başvuracak adayların en az lise mezunu, Temizlik ve Yemek Hizmetleri için ise başvuracakların en az ilkokul mezunu olması gerektiği bildirildi.

 

ÖNCEKİ HAFTA HİZMETE BAŞLAMIŞTI

2 yıl önce temeli atılan Hilvan 50 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi, 10 Ekim itibarı ile hasta kabulüne başlamıştı. Hilvan-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan hastanenin sağlık hizmetlerini vermeye başlamasıyla birlikte, eski hastanede 10 Ekim 2016 tarihinden itibaren herhangi bir sağlık hizmetinin verilmeyeceğini ve hasta kabulünün olmayacağını belirtilmişti. (HİLVAN MEDYA)

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 09:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAYRI ERDEMLI
HAYRI ERDEMLI - 7 yıl Önce

BEN ILK OKUL MENZUNUYUM BENDE KAYIT YAPTIRIP SIZDE CALISACAM CVP

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142