Title of a News Article

Her iki ziyarette de Urfa'nın çıkarları konuşuldu

Her iki ziyarette de Urfa'nın çıkarları konuşuldu
banner206
  Şanlıurfa Misiad il Başkanı Ömer Ağ ve il yönetimi, Şanlıurfa iş dünyası ile birlikteliğini her fırsatta dile getirip diyaloğunu devam ettiriyor. 
Rutin haline gelen kamu kurum ve STK ziyaretleri kapsamında, bu hafta Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'yı ziyaret ederek misafirleri olan Şanlıurfa Misiad Yönetimi,  Urfa'nın çıkarlarını ele aldılar.



Şanlıurfa Misiad İl Başkanı Ömer Ağ’a bu ziyaretlerinde Başkan Vekili Mehmet Çayan, Başkan Yardımcıları Mehmet Sambur, Atilla Meral, Mustafa Akdemir, Mustafa Dara, İbrahim Kaya, Ali Kemal Elçi Kadın Kolları Başkanı Mine Birlik, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Leba ve yardımcısı İbrahim Tanal eşlik etti.



Kısa zaman önce Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanlık seçimini kazanarak tekrar güven tazeleyen Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Misiad Yönetim Kurulu, Başkan Kaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunup tarım kenti Şanlıurfa’ya geçmiş dönemlerde kazandırdığı yatırım ve çalışmalardan dolayı tebrik etti. Bu dönem bu yatırım ve çalışmaların artarak devam etmesini temenni eden Misiad İl Başkanı Ömer Ağ Sayın Kaya’nın bu şehrin bir sevdalısı olduğunu ve bir o kadar bu şehrin yerli ve milli bir değeri olduğunun altını çizdi. 



Son yıllarda Türkiye için yerli ve milli olmanın ne kadar ehemmiyetli olduğunun anlaşılması ile kendi öz değerlerimizin daha net farkına vardık ifadelerini kullanıp Genel Başkanları Sayın Feridun Öncel’in selamlarını iletti. Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ise bulunduğun makamın hizmet etme makamı olduğunu, Şanlıurfa’ya hizmet etmenim hazzını her zaman yaşadığını ifade etti. Gündemde siyaset olması nedeniyle Kaya’ya gelen siyaset yapma tekliflerine ise hizmet için illaki siyaset yapmak zorunda değiliz, bazı arkadaşlar siyaset ile bazı arkadaşlar sivil toplum ile bazı arkadaşlar yatırımlar ile bu şehre hizmet ediyor dedi. Kendisinin Ticaret Borsası Başkanlığı ile bu şehre hizmet ettiğini ifade eden Kaya Misiad heyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür edip, Genel Başkan Sayın Feridun Öncel’e selam ve saygılarını iletti. 

Ticaret Borsası ziyaretinden sonra Misiad yönetimi Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimini kazanan  İbrahim Halil Peltek’i de makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin amacının öncelikle bir tebrik ziyareti olduğunu ifade eden Misiad İl Başkanı Ömer Ağ aynı zamanda yıllarca iyi yönetilemeyen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının bundan böyle daha iyi yönetileceğini bildiğimiz için sonuna kadar destek vermek amaçlı olduğunu ifade etti. Kayyum heyeti öncesinde belli bir kesime hizmet veren bir yapıya dönüşen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının gerçek manada tüm Şanlıurfa’ya hizmet etmediğini, hizmet ettiği kesimlerin ise ne Şanlıurfa’ya ne de Türkiye’ye dost olmadığının anlaşılması sonrasında yapılan ilk seçimle gelen Sayın Peltek’in bu anlamda gerek adilane yönetim ve gerekse tüm sanayicilere ve ticaret ehline eşit davranacağına inancımız tamdır diyen Sayın Ağ bu anlamda bizler Misiad olarak sonuna kadar  İbrahim Halil Peltek ile beraber olacağız deyip Genel Başkanları Sayın Feridun Öncel’in selamlarını iletti. 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Peltek ise asıl gayelerinin her kese kucak açmak, tüm kamu ve özel teşebbüsle ortak çalışmalar ile hizmet kalitesini arttırmak, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının Şanlıurfa’nın tamamına hizmet eder hale getirmek olduğunu ifade etti. Tüm bunları yaparken bu makamın bir hizmet makamı olduğunu unutmadan iş dünyasına her konuda yardımcı olmak hedeflerinde olduklarını ifade etti. Bu anlamda gerek Şanlıurfa’da gerek Türkiye’de çok güçlü bir yapılanmaya sahip olan Misiad heyetinin ziyaretlerinden çok memnun kaldığını söyleyip Genel Başkan Sayın Feridun Öncel’e selam ve saygılarını iletti.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142