Title of a News Article

Heyet üyeleri Urfa'da

.

Heyet üyeleri Urfa'da
banner206
KAracadağ kalkınma ajansı  yönetimi Şanlıurfa'da toplanarak  gündem de bulunan bazı çalışmaları değerlendirdiler. Karacadağ Kalkınma ajansı Şanlıurfa Bürosunda yapılan toplantının ardından heyet üyeleri Şanlıurfa Valiliğine geçtiler.
Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı için Şanlıurfa’ya gelen Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti.Ziyareti sırasında Vali Kıraç’a; Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun da eşlik etti.
Konuk Vali Mustafa Cahit Kıraç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Küçük, “Kalkınma Ajansımızın toplantısı için bir araya geldiğimiz değerli Valimizin ziyareti bizleri mutlu etti. Diyarbakır ve Şanlıurfa illeri olarak sadece ajansımızın çalışmalarında değil, her alanda bir araya gelerek yürütülecek çalışmalarla illerimiz daha da kalkınacaktır. Sayın Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ise misafirperverliğinden dolayı Vali İzzettin Küçük’e ve Şanlıurfa halkına teşekkürlerini iletti.

 

Bir süre daha devam eden sohbetin ardından Diyarbakır’a dönmek üzere makamdan ayrılan Vali Kıraç’ı Vali İzzettin Küçük kapıdan uğurladı.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195