Title of a News Article

Hilvan Buğday Pazarının Ulaşım Yolları Bitiyor

Daha önce Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan yapımı tamamlanan Hilvan'ın en büyük ekonomi projesi olan Buğday Pazarı bitişe doğru hızla ilerliyor.

Hilvan Buğday Pazarının Ulaşım Yolları Bitiyor
banner206
 

Ulaşım yol çalışmaları aralıksız devam eden Hilvan Buğday Pazarı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

"Bilindiği üzere Hilvan’ın bir tarım bölgesi olması nedeniyle temel ekonomisi de tarıma dayalıdır. Fakat bu canlı ekonomi Hilvan’da tarımsal pazarlama alanı olmadığı için Hilvanlı çiftlerimiz ürünlerini Urfa ya da diğer komşu ilçelerde pazarlamak zorunda kalıyordu.

 

Çiftçimiz için çok ciddi bir külfet oluşturan dışa bağlı ekonomiyi Hilvan’a getirmek ve ürün pazarını Hilvan’da kurmak için belediyemizin daha önce başlatmış olduğu Buğday Pazarı projesi tamamen bitmiş durumda. Yapımı tamamlanan ve kullanıma hazır olan buğday pazarının eksik kalan kısmı olan yolunu yapıyoruz. Birkaç güne kadar tamamen hazır hale gelecek olan buğday pazarı Hilvan’ımıza ve Hilvanlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun".

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195