Title of a News Article

Hilvan'daki Esnafların Sorunları Masaya Yatırıldı

Hilvan'da çeşitli alanlarda esnaflık yapan vatandaşların sorunları masaya yatırıldı.

Hilvan'daki Esnafların Sorunları Masaya Yatırıldı
banner206

Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen toplantıda esnafların sorunlarına çözüm arandı.

Hilvan'da çeşitli alanlarda esnaflık yapan vatandaşların esnaflık ile ilgili olarak  karşılaştıkları kişisel ve ticari konularının gündeme alındığı toplantıda konuşan Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Salgın, ilçede aktif olarak faaliyet gösteren ve ilçeye hizmet eden esnafın sorunlarını çözmek için elinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Belirli aralıklarla esnafla bir araya geldiklerini de aktaran Salgın ' Amacımız burada tabela odası olmak değil, iç içe yaşayarak gündelik sorunları dile getirmek ve bunlara çözüm olabilmektir. Ticari konuların dışında da esnafımızla her zaman sıcak bir ilişki içerisindeyiz' dedi.

Hilvan SGK Müdürü Haşim Ertaş'ında katıldığı toplantı, maliyede aktif olarak mükellefiyetleri devam eden veya geçmişte hizmeti olan esnafların, emeklilik için mevcut hizmetlerinin boşa gitmemesi açısından neler yapabileceği hakkında bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195