Title of a News Article

İlçenin genelinde dağıtıldı

İlçenin genelinde dağıtıldı
banner206

Harran' da  Maske Dağıtımı Sürüyor

Harran Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında zorunlu olarak sokağa çıkan vatandaşlara  maske dağıtımını sürdürüyor.

Belediye zabıta ekipleri bu kapsamda, ilçe genelinde ihtiyaçları için dışarı çıkan vatandaşlara maske dağıtıyor. İlçedeki çarşı, esnafa ve vatandaşlara maske dağıtımını tamamlayan ekipler, diğer bölgelerde de çalışmalara devam ediyor.

Öte yandan, şu ana kadar ilçede 10 bin maskenin dağıtımının tamamlandığı öğrenildi.

Esnaf ve Vatandaşların yaptıkları açıklamada; Genç Başkanımız Sayın Mahmut Özyavuz’a teşekkür ediyoruz. Her zaman biz vatandaşların ve esnafların yanında oldu. Bizler maskesiz ve eldivensiz bırakmıyor. Belediye Başkanımız Mahmut Özyavuz’a minnettarız. İyi ki varsın Başkanım. Dediler.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için her şeyden daha önemlidir. Cadde, sokak, kaldırım ve dezenfekte çalışmalarımız ekiplerimiz tarafından devam ederken, zabıta ekiplerimizde ilçede  maske dağıtımına devam ediyor. Biz sizin için dışarıdayız. Sizler de zaruri olmadığı sürece lütfen dışarı çıkmayın. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195