Title of a News Article

Karakeçiye hizmet atağı...

Karakeçiye hizmet atağı...
banner206
 Siverek Belediyesi kırsal mahallerde çalışmalarına devam ediyor

Siverek Belediyesi şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallerde üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ilçenin nüfus ve coğrafik alan olarak en büyük mahallerinden biri olan Karakeçi (Mızar) Mahallesinde bir süre önce başlatılan mahalle içi kilit taşı parke yol çalışmaları sona yaklaşıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Kırsal mahallerimizde ki üst yapı çalışmalarımız devam ediyor, özelikle büyük kırsal mahallerimizde kilit parke taşı döşeme çalışmamız var. Bu günde büyük kırsal mahallerimizden bir olan Karakeçi, diğer bir adıyla Mızar mahallesindeyiz. Mahalle içi kilit taşı döşeyerek inşallah mahallemizi yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracağız. Çalışmamız bu mahallemizle sınırlı kalmayacak, diğer kırsal mahallerimizde de çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Özelikle büyük kırsal mahallelerde çalışmaların sürdürüldüğüne dikkat çeken Öncül, "Bir tarafından planlama doğrultusunda yıl sonuna kadar planladığımız şekilde büyük kırsal mahallerimizin kilit taşı ve ya beton yol mahalle içi çalışmalarını bitirmeye çalışacağız. İnşallah çalışmamalarımız sonunda bu büyük kırsal mahallerimizi yazın tozdan kışın çamurdan kurtaracağız. Bu çalışmamalarımızın mahallerimize hayırlı olmasını diliyorum, çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Yıllardır mahalle içi yollarının yapılmadığına dikkat çeken karakeçi Mahalle muhtarı Mithat Karakeçi çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142