Title of a News Article

Kaya'dan değerlendirme

.

Kaya'dan değerlendirme
banner206
 Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Kaya, 1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinin ardından bir değerlendirmede bulundu.

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yaptığı değerlendirmede halkın iradesinin kazandığını ve buna saygı göstermek gerektiğini belirtti.  Ülkedeki yatırımların daha da artacağını ve ekonomik istikrarın sağlanacağını kaydeden Başkan Kaya,  yatırımcıların önünü daha net göreceğini, huzur ve güven ortamının yeniden oluşacağına inandıklarını söyledi.

Kaya, 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen 5 aylık dönemi vatandaşlarını iyi analiz ettiğini belirtti.  

 

Söz konusu süreçte ortaya çıkan belirsizlik ortamının başta güvenlik ve ekonomi olmak üzere bazı sıkıntıları beraberinde getirdiğini vurgulayan Kaya, halkın tercihini istikrardan yana kullandığını kaydetti.

Kaya, bölgede huzurun pekiştirileceğine inandığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Milletimizin oyları yeniden tek parti hükümetinin güçlü bir şekilde ülkeyi yönetmesini istedi. Dört yıl sürecek yeni bir dönemin başındayız. Geçmiş dönemlerde yapılanların yeni dönem için referans olacağını düşünüyoruz. Bütün kuruluşlarımızla ülkemizi mutlu, müreffeh ve gelişmiş bir ülke haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Temennimiz iktidarın istikrarlı şekilde başta ekonomik olmak üzere her açıdan yoluna devam etmesidir. Ekonomik yatırımların önceki yıllarda olduğu gibi ülkemizi büyüme, teşvik ve hibelerle kalkındıracağına inanıyoruz.Yıllardır birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşayan insanlarımızın huzurunu kimse bozamayacaktır. Biz hep birlikte Türkiyeyiz.  Huzur içerisinde ülkemizi güzel günlerin beklediğine inancımız sonsuzdur."


Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195