Title of a News Article

KİMSE EVRAK İMZALAMASIN

KİMSE EVRAK İMZALAMASIN
banner206
 Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü İsmail Ünlü ve İşkur İl Müdürü Lezgin Özmen, SGK il binasında düzenledikleri basın toplantısında, taşeron yasası ile ilgili olarak yapılacak sınav, tazminatta kayıp durumu, başvuru süreci ve daha birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

SGK İl Müdürü İsmail Ünlü, taşerondan kadroya geçiş için başvuruların ayın 10’undan önce bakanlık sitesinden alınacak formlarla yapılması gerektiğini söyledi. Sınav sistemi hakkında da bilgiler veren Ünlü, gündemi meşgul eden tazminat konusunda ise “Maalesef kötü niyetli söylemler bizim kulağımıza geliyor. Burada kesinlikle ve kesinlikle bir herhangi bir kayıp yok, bu tür söylemleri kardeşlerimizin dikkate almamalarını önemle rica ediyorum” dedi.
‘HATALI FORM HAK DÜŞÜRÜCÜ OLABİLİR’ 
İlk olarak söz alan SGK İl Müdürü başvuru süreci ve başvuru formları konusunda vatandaşları uyararak, “Kadroya geçiş hakkını elde eden tüm arkadaşlarımızın bir konuda dikkatlerini çekmek istiyorum. Mutlaka ve mutlaka ayın 10’undan önce başvuru yapmaları gerekiyor. Kullanmış oldukları başvuru formlarını Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın internet sitesinden, alt işveren diye yeni bir pencere açıldı. Buradaki formları kullanmalarını önemle rica ediyorum. Farklı farklı formlar türetildiğine dair duyumlar almaktayız. Hatalı bir formla başvuru, hak düşürücü bir neden olabilir. Vatandaşlarımız kafalarına takılan soruları da gelip bize sorabilirler” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195