Title of a News Article

Kırsala, Urfa Tarihinin En Kaliteli Yolları

Mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek için kırsal bölgelerdeki yollarda kalite standartlarını yükselten Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl ömürlü yol ağlarıyla atağa geçti.

Kırsala, Urfa Tarihinin En Kaliteli Yolları
banner206

Şanlıurfa şehir merkezinde köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollar açarak ulaşımda yenilikler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ise bir yandan prestij caddesi uygulamasını hayata geçirirken diğer yandan kırsalda uzun ömürlü yol inşa ediyor.
Kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmasında geriye dönük uygulamalara artık son vermek isteyen Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl ömürlü kaliteli yeni yollarla vatandaştan da tam not alıyor.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Uzun ömürlü yol inşası için pilot bölge olarak seçilen Haliliye'ye bağlı  Kısas, Altun Tepe, Yeni Köy ve Perşembe kırsal mahallerinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.
Kalıcı hizmetler üretmek için Büyükşehir Belediyesi teknik ekiplerinin standartları yüksek çalışmalar yaptığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Yaptığımız çalışmalara geri dönerek zaman kaybını yaşamak istemiyoruz" dedi.
Mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek istediklerinin altını çizen Başkan Çiftçi, "Artık tüm kırsal mahallerimizin yol sorununu kalıcı çözümler ile ortadan kaldırmak istiyoruz. Buna yönelik yenilikçi çalışmalar başlatarak gerek alt ve üst yapı anlamında yeni yeni uygulamalara başvuruyoruz. Pilot olarak seçmiş olduğumuz bölgenin alt yapısını tamamladıktan sonra yolun tamamen oturması için bilinçli bir şekilde bekleme sürecine girdik. Bunun sebebi ise yolun tam anlamıyla oturmasının ardından asfalt serim işlemine başlıyoruz. Artık yapacağımız yollar ömürlük olacak Allah'ın izni ile yollarımız 15-20 yıllık dayanıklı yollardan oluşacak. Yapmış olduğumuz çalışmalara geri dönerek zaman kaybetmek istemiyoruz. Bu yüzden kalıcı hizmetler üretmek için güçlü bir kadroyla kaynak üretmek suretiyle doğru bir teknik ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Allah'ın izni ile bu çalışmaların başında ben varım ve yaptığımız çalışmalarımız kaliteli ve standartları yüksek olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Tekrar çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum, emeği geçenleri kutluyorum" şeklinde konuştu.
Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların bölge halkına ve Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142