Title of a News Article

Konu Birecik olunca Başkan sessiz kalmıyor...

özel haber

Konu Birecik olunca Başkan sessiz kalmıyor...
banner206

7 Haziran genel seçimleri öncesi partilerin Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyorlar. 
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde ise seçim heyecanı giderek artıyor.  seçim öncesi Ak Parti ve HDP'nin güçlü olduğu Birecik ilçesinde siyasi partilerin en çok ziyaret ettiği adres ise Birecik Ticaret ve Sanayi odası.
Birecik ilçe Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Müslüm Acar, kendisini ziyaret eden Siyasi parti temsilcileri ve Milletvekili adaylarını terletiyor. Birecik ilçesinde ilkkez Organize Sanayi bölgesinin kurulmasında ön ayak olan Başkan Acar, Milletvekili adaylarından Birecik ilçesine sahip çıkılması için önerilerde bulunuyor. Birecik ilçesinin bölgenin parlayan yıldızı olması için sanayicilere siyasi desteğinin mutlaka olması gerektiğini belirten Başkan Acar'  Demokrasimizin gereği olan seçme ve seçilme hakkımızı en iyi şekilde katılım sağlayarak kullanan halkımızın Siyasetçilerden beklentisi çok yüksektir.  Birecik ilçemizde de halkımızın bize aktardıkları sorunları bizlerde Siyasetçilerimize sözlü ve yazılı olarak aktarıyoruz. İlçemizin çok büyük sorunları var. bu sorunların aşılması ve çözülmesi için siyasi iradeye ihtiyaç duyuluyor. Odamızı ziyaret eden  Milletvekili adaylarımıza ilçemizin beklentilerini ifade ediyoruz, bizim öncelikli hedefimiz Birecik ilçesinin sanayi ile tanışmasıdır. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz, 7 Haziran seçimlerinde de tüm adaylara başarılar diliyoruz' dedi. 

Birer gün arayla Birecik Ticaret ve sanayi odasını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Hamide Sürücü ile HDP adayı Osman Baydemir, Birecik ilçesine her türlü desteğin verilmesi konusunda söz verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195