Title of a News Article

Kureyşi Çelik'ten dikkat çeken paylaşım!

Kureyşi Çelik'ten dikkat çeken paylaşım!
banner206

Şanlıurfa Gıda İmalatçıları Kooperatifi Başkanı Kureyşi Çelik, Urfa’daki sanayi parselleriyle ilgili bir paylaşımda bulunarak sanayi parsel fiyatlarının Gaziantep'i geçeceğini ifade etti.

Şanlıurfa Sanayi Şehri olacak söylemlerini her platformda tekrarlayarak yineleyen ve Şanlıurfa’ya Ticaret Merkezi’nin kentte kazandırılması için yoğun çaba sarf eden Gıda İmalatçıları Kooperatifi Başkanı Kureyşi Çelik, Şanlıurfa’daki sanayi parsellerinin değer kazandığına söyledi.

Sanayici İş Adamı Abdulaziz Kılıç'a ait seramik fabrikasını yardımcısı Mahmut Hancıoğlu ile birlikte ziyaret eden Kureyşi Çelik, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, Urfa’daki sanayi parsel fiyatlarının komşu kent Gaziantep’i geçeceğini not olarak düştü.

Çelik, “Şanlıurfa'da pandemi sonrası sanayi parsellerine çok talep oldu. Sanayi ile ilgili Şanlıurfa iyi bir durumda. Antep'te OSB'lerde bir dönümü 100 bin dolar iken, Şanlıurfa'da ise 30 bin Not: Birinci OSB'den parsel kalmadığından dolayı sanayi parsel fiyatlarımız Antep'i geçecek” dedi.

URFASTAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195