Title of a News Article

Memura müjdeli haberi verdi...

Memura müjdeli haberi verdi...
banner206
 Genel seçimler öncesinde polis, öğretmen, din görevlilerine ve şube müdürlerine hemen hemen tüm partiler tarafından 3 bin 600 ek göstergenin verileceği vaat edilmişti.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a memurlar.net olarak, Çin, Kırgızistan ve İran seyahatinde yaptığımız görüşmede kendisine, 3600 ek gösterge konusunu sorduk. Yıldırım, 3600 ek gösterge sözünün mutlaka yerine getirileceğini söyledi.

İşte Binali Yıldırım'a sorduğumuz sorular ve cevaplar

3600 ek gösterge ile ilgili söz verildi. Yerel seçimlerden 3600 ek gösterge ile ilgili kanunun çıkmasını öngörüyor musunuz?

Tabi bu yürütmenin sorumluluğunda bir konu. Bununla ilgili vaatler verildi vemutlaka vaatler yerine getirilir. Ben seçimden önce olur mu, olmaz mı noktasında takdir ederseniz ki kendi alanımda olmadığı için bir şey söylemem olmaz. Ama söz ağızdan çıktı bir kere. AK Parti'nin de özelliği verdiği sözün arkasında durmak. Gecikme de olsa bile, mutlaka bu dikkate alınacaktır.

Yeni seçim döneminde sosyal ağlar ve sosyal platformları, sosyal mitingler şeklinde kullanılacak olmasını nasıl buluyorsunuz?

Ben sosyal medyayı 2014 İzmir seçimlerinde Belediye Başkanlığı adaylığımda kullandım. Yoğun olarak bu geçtiğimiz milletvekili seçiminde de kullandım, referandumda da kullandım. Bu mecra esasında bizim kuşağın çok iyi algılayamadığı, etkilerini, hedef kitlesini tam olarak kavrayamadığımız bir mecra. Halbuki bildiğimiz usullerle, yüz yüze propaganda, mitingler, bunların kapsama alanı şu anda sosyal medyanın daha altına indi. Yani interaktif iletişim özellikle belirli yaş grupları için kanaat oluşturmada vazgeçilmez bir mecra oldu. Bu değişimden mahrum kalmamak için mutlaka bu alana da girmeniz gerekiyor. Mesela ben geçen seçimde sosyal medya üzerinde tartışma programına katıldım, aykırı sorular soruldu onlara cevap verdim, yani korkmamak lazım.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142