Title of a News Article

Merakla bekleniyor

Merakla bekleniyor
banner206
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile taşerona kadro ne zaman verilecek sorusunun yanıtı verildi. Taşeron işçiler ne zaman kadro alacak.
Ülkemizde farklı kurumlarda istihdam etmekte olan yüz binlerce taşeron işçi için çok önemli bir dönem başlıyor. Buna göre işçiler taşeron yasası kapsamında başvurularını yaptı, onay alan işçiler taşerona kadro sınavına katıldı ve sonuçların büyük bir bölümü açıklandı.

Buna göre kamuoyuna taşerona kadronun ne zaman verileceğine yönelik farklı tarihler verimeye devam ederken pek çok işçinin de bu açıklamalardan dolayı kafası karışmaktadır. Peki taşerona kadro ne zaman verilecek. Taşerona kadro verilme tarihi hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından önemli bir açıklama yapıldı.

TAŞERONA KADRO TARİHİ AÇIKLANDI!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama da taşeron işçilere kadronun 2 Nisan 2018 tarihi itibari ile verileceği ve bu tarih hakkında algı operasyonlarının yapılmaya çalışıldığını duyurdu. Buna göre kamu kurumları resmi internet siteleri aracılığı ile kadro alacak taşeron işçilerin kesin listelerini yayımlamaya devam ediyor.

İşin Olsa ekibi olarak bizlerde taşerona kadro kesin tarihi açıklanan kurumların duyurularını sizlerle paylaşmaktayız. Buna göre taşeron işçiler görev yapacakları kurumların resmi internet sitelerinden yayımlanan kesin listeleri takip ederek kadro alıp alamayacaklarını öğrenebilir.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 01:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet amaç
Ahmet amaç - 6 yıl Önce

Şanlı Urfa Suruç Şuski de çalışmaktayım ve 5 sene olmuş 43 kişi çalışmakta bizlere kadro gelmedi ve 1 sene çanlışanlara geldi artı biz milettin lağamı nı temizliyoruz en zor bizim işimiz olduğu halde gelmedi bizede yardımcı olsanız çok seviniriz

Ahmet amaç
Ahmet amaç - 6 yıl Önce

Ben Şanlıurfa Suruç ilçesinde Şuski personeliyim ve biz toplam 43 kişi çalişmaktayız yaklaşık 5 sene oldu bize neden kadro gelmedi bize yardımcı olsanız çok seviniriz tlf 05426689440

Müslüm ÇAKAR
Müslüm ÇAKAR - 6 yıl Önce

Kadro seçimden sonra... Hükümet, taşeron şirketlerin, mühallefettin her türlü tepki ve itirazlarlarına rağmen "EVET" dedi... Şimdi sıra taşeron işçilerinde.. Performanslarını gürme zamanı, Hagi İl/İlçe "EVET" diyecekler oy oranlarını yükseltecekler..

SIRADAKİ HABER

banner195