Title of a News Article

Nihat Kırmızı'dan büyük başarı...

Nihat Kırmızı'dan büyük başarı...
banner206
Business Life dergisi Türkiye’nin performansı en yüksek 50 CEO’sunu seçti. Yapılan araştırma sonucunda En Yüksek Performanslı CEO’lar listesine sigorta şirketlerinden üç CEO girdi.

Sigorta sektöründen Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı’nın da girdiği liste Business Life dergisinden Senem Kilis ve Dr. Deniz Saydam tarafından oluşturuldu.

Liste oluşturulurken yapılan araştırma kapsamında iş dünyasını temsilen 500’ün üzerinde şirketten 722 yöneticiye ulaşıldı, 3 ay süren araştırma telefon ve online anket tekniği kullanılarak gerçekleştirildi. Ankete katılan yöneticilerin “kendisi dışında” hem Türkiye’nin hem de sektörlerinin en performanslı CEO’sunu seçmesi istendi. Bu şartlar altında yürütülen araştırma sonucu ortaya çıkan listeye 3 sigortacı girdi.

Nihat Kırmızı’nın Business Life dergisi tarafından açıklanan listeye binaen verdiği beyanda Türkiye’nin ekonomik büyüme ve kalkınmasında girişimcilik kavramının en önemli etken olduğunun altını çizdi.

Gerek yazılı gerek görsel basında  yaptığı açıklamalarla girişimciliği işsizlikle mücadelede en etkin yollardan biri olarak gördüğünü her fırsatta ifade eden Kırmızı, “Girişimci sayısı ne kadar artarsa, istihdam oranı da o kadar artacaktır. İş hayatına kazandırdığımız girişimciler, hem vergi mükellefi olarak hem de işveren olarak sağladıkları istihdamla ülke ekonomisine katma değer oluşturmaktadır” dedi.

Sigorta sektöründe güncel açıklamalarıyla takip edilen Nihat Kırmızı, girişimci ruh ve yenilikçi fikirleri teşvik ederek girişimci ekosistemini güçlendirmeyi tavsiye etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142