Title of a News Article

OSB'nin sorunlarını konuştular

OSB'nin sorunlarını konuştular
banner206

Şanlıurfa'da, dün akşam sanayici iş Mehmet Korkut Polat'ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda OSB'nin sorunları masaya yatırıldı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Polatlar Grup Transfomax firmasında yapılan toplantıya; AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Av. İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, OSB Bölge Müdürü Osman Oktay, çok sayıda sanayici iş adamı ve OSB yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Transfomax'ta tertiplenen toplantıda bölgenin başlıca sorunları konuşuldu. 

Son yıllarda bölgeye yapılan yatırımlar, artan istihdam, hali hazırda yapımı devam ve yeni açılacak olan iş alanları, elektrik sorunu gibi bir çok konu bu gecede konuşuldu. 

Toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

KORKUT TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Aynı zamanda Şanlıurfa Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı da olan Mehmet Korkut Polat, sosyal medya hesabından yaylaşımda bulunarak teşekkürlerini iletti. 

Korkut mesajında şunları dile getirdi;

Sayın BŞB @zabeyazgul sayın MV @av_ihalilyildiz sayın MV @malicevheri’nin ziyaretlerinde OSB’mizin sorunlarını ilettik.Sorunların takipçisi olacaklarını ve çözüm noktasında her türlü desteği vereceklerini taahhüt eden temsilcilerimize teşekkürler @varank"

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195