Title of a News Article

OSB'nin alt yapı ve su sorunu çözüme kavuşturuldu

​​​​​​​Bakan Varan, Transfomax Trafo Fabrikası'nı gezerek İş İnsanı Mehmet Korkut Polat'ı tebrik etti.

OSB'nin alt yapı ve su sorunu çözüme kavuşturuldu
banner206

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Şanlıurfa'da temaslarını sürdürüyor. 67 Milyon TL’lik 5 Projenin Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılan Bakan Varank, programın ardından Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde bir dizi incelemelerde bulundu.

Fabrikaları gezen ve sanayicilerle bir araya gelen Bakan Varank özellikle ihracatta Şanlıurfa'nın gururu olan Transfomax Trafo Fabrikası'na tam not verdi. Fabrika Sahibi Mehmet Korkut Polat ile birlikte üretim bandını gezen Bakan Varank, gerek teknolojik bakımdan gerekse pazar payındaki ülkeye katkısı açısından Transfomax Trafo Fabrikası'nın girişimcilere örnek olmasını diledi.

Fabrika Sahibi Mehmet Korkut Polat'tan bilgiler alan Bakan Varan, Polat'ı da tebrik ederek gün içerisindeki temaslarını sürdürdü.

Şanlıurfa OSB katılımcı kurul Başkanı olan Mehmet Korkut Polat, OSB’nin altyapı başta olmak üzere mevcut sorunları, ihtiyaçları ve sanayicilerin yatırımları konusunda taleplerini ve sıkıntılarını dile getirdi. Ayrıca uzunca bir süredir müteşebbis heyet üyesi İbrahim Yıldız ile birlikte her platformda dile getirilen su sorununun da çözüleceğinin sözünü sanayi bakanından aldı ve sürecin başlatıldığı bildirildi.

Yapılan toplantı sonunda www.urfastar.com'a konuşan katılımcı Kurul Başkanı Polat tüm sanayicilerimiz adına çözüm için ilgili kurumlara gerekli talimatları veren bakanımıza değerli ziyaretleri için teşekkürlerimizi arz ederiz' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195