Title of a News Article

Reşat Dağ, SANKON Urfa İl Başkanı oldu

Reşat Dağ,  SANKON Urfa İl Başkanı oldu
banner206

Sanayici İş Adamları ve İş Kadınları Konfederasyonu (SANKON) Şanlıurfa İl Başkanlığına İş Adamı M. Reşat Dağ atandı. Dağ, yaptığı açıklamada, Şanlıurfalı İş Kadınları ve İş Adamlarının, ülke genelinde ve uluslararası camiada yatırımlar yapmalarının önünü açmak için büyük çaba göstereceklerini söyledi.

Uluslararası ve Ekonomik Sivil Toplum kuruluşu olan Sanayici İş Adamları ve İş Kadınları (SANKON) Konfederasyonu, Şanlıurfa İl Başkanlığını kurdu.  Bünyesinde her görüşten yatırımcı, sanayici ve iş kadınları ile iş adamlarının bulunduğu SANKON Federasyonu, Şanlıurfa İl Başkanlığına İş Adamı Reşat Dağ'ı atadı. 

Şanlıurfalı İş Adamı M. Reşat Dağ, atanmasının ardından SANKON Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Başkan Yardmcısı Elif Erol ile bir araya geldi. SANKON Genel Başkan Yardımcısı Elif Erol, Şanlıurfa il başkanlığına atanan İş Adamı Dağ'ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İŞ ADAMLARINI SANKON'A DAVET ETTİ 

SANKON Şanlıurfa İl Başkanı Reşat Dağ da, kendisini Şanlıurfa il başkanlığına layık gören SANKON Genel Merkez yönetimine teşekkür ederek, SANKON'u Şanlıurfa'da en güzel şekilde temsil edeceğinin sözünü verdi. Şanlıurfalı iş adamlarını  SANKON çatısı altında bir araya gelmeye davet eden Başkan Dağ, SANKON Federasyonu'nun amacını ise şöyle sıraladı; 

-Kadınları ve Erkekleri toplumun her alanında görünür, etkili ve yetkili hale getirmek

-İş ve meslekleri ile ilgili konularda gelişmelerine katkı sağlamak

-İş dünyasın da kadın ve erkek eşitliği dengesini korumak, Ulusal ve Uluslararası camiada İş Kadınları ve İş Adamlarının eşit şartlar altında rekabetlerini dengelemek, İş Kadınları ve İş Adamlarının, Uluslararası camiada yatırımlar yapmalarının önünü açmak.

–Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu; İş Dünyasını Uluslararası Polatform’da temsil eden bir Sivil Toplum Kuruluşudur.

–SANKON  en önemli amaçlarından birisi; Uluslararası arenada Türkiye Cumhuriyeti ile diğer Devletler ve Milletler arasında, ithalatı ve ihracatı artırmak, Devletler ve Milletler arasında ticari ilişkiler kurmak ve var olan ilişkileri güçlendirmek.

-SANKON , Türkiye ile bölgemizde ve dünyadaki diğer Devletler ile Ulusal ve Uluslararası arenada ilişkilerimizi güçlendirmek için Ticari ve Ekonomik zirveler düzenler.

-SANKON Türkiye’de ve diğer dünya ülkelerinde yardıma muhtaç Milletlere ve Devletlere din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın her türlü insani yardım kampanyalarının başlamasına öncülük eder.

-SANKON Türkiye’de kamu yararına, insanlık yararına, kadınlarımız, gençlerimiz ve engelli vatandaşlarımız için sosyal sorumluluk projeleri yapar ve bu kapsamda yapılan sosyal sorumluluk projelerine maddi ve manevi katkı sağlar. Konfederasyonumuz Türkiye’de ve Dünya’da Barış’a katkı sağlamak için organizasyonlar yapar.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195