Title of a News Article

Sakın bunu yapmayın!

Sakın bunu yapmayın!
banner206

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak, arkalarına İstanbul'da faaliyet gösteren Milli Piyango bayilerinin kaşesi vurularak, 'İstanbul bileti' etiketiyle satılan biletleri satın alan kişileri uyardı.

İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak, kritik uyarılar yaptı. Çakmak uyarısında, "Bu biletler aslında İzmir'e kayıtlı, sadece arkalarındaki kaşeler İstanbul'a ait. Dolayısıyla, bunları satın alanlar sakın 'İstanbul'a ikramiye çıkmadı' diye biletlerini yırtıp atmasınlar" ifadeleri kullandı.

"BİLETLERİNİZİ SEYYAR BAYİİLERDEN ALIN"

Çakmak, vatandaşlardan milli piyango biletlerini seyyar bayilerden almalarını isteyerek, "Bu bayilerimiz 11 ay boyunca zararına hizmet vermekte. Güzel iş yapabildikleri tek dönem yılbaşı dönemi oluyor. Bir de şu var, bizim seyyar bayilerimizin yüzde 80'i engelli. Bu arkadaşlarımız, bu işe gönüllerini vermişler, çünkü tek geçim kapıları bu biletleri satmak. Vatandaşlarımızdan biletlerini marketlerden değil, bu seyyar bayilerimizden almalarını rica ediyoruz. Bizim esnafımıza giden para bu ülkenin içinde kalır ama marketlerin birçoğu yabancı sermaye kaynaklı. Herkesten duyarlı olmalarını istiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195