Title of a News Article

ŞANDER'DEN ANLAMLI ZİYARET...

.

ŞANDER'DEN ANLAMLI ZİYARET...
banner206

 Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Osman Remzi Karakaş,Emine Şeftalioğlu ve İrfan Tenekeci’den oluşan heyet, Memleketçi Sanayicive İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı hemşehrimiz Feridun Öncel’i makamında ziyaret ettiler.

 

Bir Memleket sevdalısı olan, yılların tecrübeliiş adamı ve beyefendi kişiliğiyle tanınan MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel her zamanki güler yüzü ve pozitif enerjisiyle ŞANDER yönetimine ev sahiplğini yaptı. 

 

yapılan ziyarette ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu,  ŞANDER’in çalışmalarını ve faaliyetlerini anlattı. Nimetoğlu' düzenli bir gelirleri olmadan ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine veriyoruz. Bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize minnet borçluyuz Ayrıca, yılların deneyimli sivil toplum kuruluşu başkanlığı yapan bir hemşehrimizin MİSİAD Genel Başkanlığa getirilmesi bizleri hem onurlandırdığınıhemde sevindirdi. MİSİAD Genel Başkanı sayın büyüğümüz Hemşehrimiz  Feridun Öncel bey tüm Türkiyeye mal olmuş bir insan kendilerine başarıla dilerim'dedi. 

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ise ŞANDER yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195