Title of a News Article

Şanlıurfa'ya 20 milyon lira hibe

Şanlıurfa'ya 20 milyon lira hibe
banner206

Tarım ve Orman Bakanlığı Şanlıurfa'da ki bazı projelere karşılık hibe desteği sağladı. Hibe programı kapsamında sağlanan destek ve projede hibe alan firmalar hakkında Milletvekilleri bilgilendirildi. Bakanlık, dün Şanlıurfa Milletvekillerine birer mektup yazarak hibe desteği hakkında bilgi verdi. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli imzasıyla bakanlık tarafından yapılan açıklamada Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hususunda Şanlıurfa il genelinden toplam 23 projeye destek verildi.

Vekillere gönderilen mektupta ise şu ifadelere yer verildi.

2019 yılı itibariyle yapılan değerlendirme ve ardından gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri ile karara bağlanan destek kararı yine 2019 yılında resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. 21'i Ekonomik Yatırımlar, 2'si ise Kırsal Ekonomik Alt Yapı Yatırımları ile birlikte toplam 40 milyon liralık 23 yatırım projesinin 20 milyon lirasının hibe destekli olmasına karar verildi. Konu ile ilgili bilgilendirme tüm milletvekillerine iletilirken Urfalı vekiller sosyal medya hesaplarından bilgilendirmeyi paylaşarak vatandaşlara duyurdu.

ÖZŞAVLI TEŞEKKÜR ETTİ

Urfa milletvekillerinden Halil Özşavlı, hükümetin destek uygulamasının önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirterek " Şanlıurfa Milletvekillerimize bilgilendirme mektubu göndererek, Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hususunda Şanlıurfa ilimizden 23 projeye destek verildiği bilgisini paylaşan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye ilgili kurumların amir ve memurlarına emeği geçen herkese teşekkür ediyor, uygulamaya konacak projelerin İlimizin istihdam ve ekonomisine katkı sağlamasını temenni ediyorum" dedi.

 (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2020, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195